Maak als vrijwilliger deel uit van de Olympische petanquetoekomst

Het zomerseizoen 2016 is zo goed als voorbij, dus is het voor onze federatie en onze sport in 1 rechte lijn richting WK 2017. Zoals reeds eerder gemeld is dit WK een ware primeur binnen de internationale en nationale petanquewereld. Bovendien kadert dit in de kandidatuurstelling van de CMSB en de FIPJP om als petanquesport toe te treden tot de Olympische familie tijdens de Olympische Spelen van 2024 die misschien in Parijs zullen doorgaan.

 

Dankzij het succesvolle Europees kampioenschap in 2012 werd de organisatie van dit uniek kampioenschap aan onze federatie toevertrouwd. 


INSCHRIJVEN DOE JE HIER

Schrijf je hier online in en maak deel uit van ons team !


Vrijwilliger op het wereldkampioenschap 2017 

Ons vrijwilligersteam groeit nu al geleidelijk, maar zoals je weet vraagt een WK heel wat organisatie vooraf, tijdens en na. Dit is een organisatie die niet kan slagen zonder een sterk vrijwilligersteam. Daarom blijven we nog verder zoeken naar helpende handen om ons fantastisch team te vervolledigen.

Klaar om mee te helpen, de handen mee uit de mouwen te steken? Letterlijk of figuurlijk? Wacht dan niet langer en geef je op als vrijwilliger om mee te werken aan dit kampioenschap.

Enkele voorbeelden van gebieden waar je ons kan helpen zijn :

- bediening aan de drankpunten - Bemanning verkooppunten ( drankbonnetjes, gadgets en/of tickets) - Onthaal van de delegaties (in de luchthaven, Topsporthal en/of hotel) - Planning en coördinatie openings- en medailleceremonie - VIP-receptie (plannen, uitvoeren, opdienen ) - Security (oogje in het zeil houden op de parking en in de topsporthal) - Vertalingen (teksten vertalen naar het Engels en/of Frans om te plaatsen op de website) - Aanleg en onderhoud van de terreinen - "Aankleden" van de Topsporthal - Planning en coördinatie van het transport - Bediening scorebord, website - Administratieve taken - Afbraak van de terreinen - .....

Uiteraard word je nooit aan je lot overgelaten. Samen met één of meerdere medewerkers van het PFV-team en andere vrijwilligers helpen we elkaar en zorgen we voor een overgetelijke organisatie.

Wanneer hebben we je hulp nodig?

We starten met de opbouw op maandag 10 april tot en met woensdag 12 april. Daarna volgen de 4 competitiedagen van donderdag 13 tot en met zondag 16 april. En tenslotte blijft er nog 1 dag over op maandag 17 april 2017, waarbij we de Topsporthal opnieuw omvormen tot een atletiekhal.

Met andere woorden, wil je graag jouw steentje bijdragen, hou je er van om in groep te werken én ben je vrij tijdens de belangrijkste petanqueweek van 2017? Dan zou ik zeggen ....welkom in ons team!

Wat weten we graag van jou?

- je naam - je telefoonnummer - je e-mailadres - wanneer je ons kan helpen - waarmee je ons kan helpen

INSCHRIJVEN DOE JE HIER

Schrijf je hier online in en maak deel uit van ons team of geef jouw gegevens door aan Tim Pennoit per mail ( Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. ), per post ( PFV, Zuiderlaan 13 te 9000 Gent ) of per fax ( 09/243.11.49 ). Eens je in ons bestand bent opgenomen, zal je op later tijdstip nog meer informatie ontvangen en zal je worden uitgenodigd op één of meerdere informatieve bijeenkomsten met het vrijwilligersteam.

En vergeet niet : "wat we samen doen...doen we beter!"


De Topsporthal Vlaanderen bereik je zo.


 

 


Onze partners

 

FIPJP Partners

 Organisatie

             Fédération Internationale de Pétanque et Jeu Provençal       Organiserend Comité

Petanque Federatie Vlaanderen VZW

Zuiderlaan 13 - 9000 Gent

Email